Home | Zelfmedicatie

 

ZELFMEDICATIE

 

Farmaceutische expertise

Vier vestigingen

Medicatie zonder voorschrift

Neem contact met ons op

Bij apotheek Vereenooghe kan jij terecht in geval van zelfmedicatie. Voor veel kwalen is het niet direct noodzakelijk om naar de dokter te gaan. Je kan, als je niet kampt met ernstige of zorgwekkende symptomen, beslissen om jezelf te verzorgen. Het is bij zelfmedicatie natuurlijk van essentieel belang dat je dit op een verantwoorde en goed geïnformeerde manier doet. Onze specialisten helpen je graag hierbij

product door Vereenooghe

Wij adviseren je bij zelfmedicatie

Als kiest voor zelfmedicatie, beslis je zelf wat jouw lichaam nodig heeft om kwalen te verhelpen. Wij faciliteren en begeleiden je graag tijdens een dergelijk traject. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan geneesmiddelen die je zonder voorschrift kan kopen. Natuurlijk betekent zelfmedicatie niet dat je helemaal op jezelf bent aangewezen. Onze apotheek beschikt namelijk heel veel farmaceutische kennis die wij graag met je delen koopt. Zo maak je altijd de beste en meest verantwoordelijke keuze.

product door Vereenooghe

Kies voor onze medicatiemogelijkheden

Om jouw zelfmedicatie op de beste manier uit te voeren, staan wij klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden. Wij geven je bijvoorbeeld graag meer informatie over de geneesmiddelen die jij wilt kopen als je langskomt of contact met ons opneemt. Maak de beste keuzes bij zelfmedicatie en kom langs in een van onze vier vestigingen in Sint-Eloois-Winkel (Ledegem), Hooglede, Lendelede of Oostende!      

product door Vereenooghe