Home | Biologische cosmetica

 

BIOLOGISCHE COSMETICA

 

Farmaceutische expertise

Vier vestigingen

Medicatie zonder voorschrift

Neem contact met ons op

De beste biologische cosmetica koop je bij Apotheek Vereenooghe. Wij hebben zorgvuldig ons assortiment samengesteld met producten waarvan jij zal stralen. De natuurlijke cosmetica die je van ons kan kopen, laat je voelen als de beste versie van jezelf. Als je voor onze cosmeticaproducten kiest, kies je ook voor een hoge kwaliteit!

product door Vereenooghe

Biologische cosmetica

Met biologische cosmetica bedoelen we dat de stoffen die zijn gebruikt voor de ontwikkeling van deze producten een duurzame oorsprong hebben. De ingrediënten die je aantreft in de cosmetica die je kan kopen bij onze apotheek, zijn ontwikkeld op natuurlijke basis. Vanwege de afwezigheid van synthetische toevoegingen zijn deze producten doorgaans beter voor je huid. Naast de mogelijkheid om natuurlijke cosmetica te kopen die goed is voor je huid, vind je bij ons ook een ruim aanbod aan producten voor gelaatsverzorging. In onze apotheek vind ook jij zonder twijfel de ideale biologische cosmetica!

product door Vereenooghe

Kies voor het cosmetica-aanbod van onze apotheek

Wij staan klaar om je zo goed mogelijk te assisteren bij het kopen van je natuurlijke cosmetica. Als apotheek weten wij alles over de positieve invloeden van onze producten. Kom dus snel bij ons langs om je nieuwe cosmetica te kopen. Je vindt onze vestigingen in Sint-Eloois-Winkel (Ledegem), Hooglede, Lendelede en Oostende.

product door Vereenooghe