Home | Online medicatie zonder voorschrift kopen

 

ONLINE MEDICATIE ZONDER VOORSCHRIFT KOPEN

 

Farmaceutische kennis

Het is in België mogelijk om online verscheidene soorten medicatie zonder voorschrift te kopen. Dit wil zeggen dat de medicijnen in kwestie aan te schaffen zijn zonder dat je hiervoor een briefje van de dokter nodig hebt, waarop staat welke medicijnen u bij de apotheek moet afnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnen tegen hoofdpijn of hoestklachten.

product door Vereenooghe

Online bestellen

In onze online apotheek kan je op verantwoorde wijze medicatie zonder voorschrift kopen

In apotheek Vereenooghe bieden wij je zonder voorschrift verschillende effectieve geneesmiddelen aan. Hoewel je deze zonder voorschrift bestelt, maak je toch gebruik van de kennis van een specialist. Vanwege onze apotheekachtergrond weten we namelijk precies welke producten we op een verantwoordelijke wijze kunnen toevoegen aan ons aanbod. Goede voorbeelden hiervan zijn:

Ook reguliere medicatie online kopen in bij ons mogelijk. Het is hierbij echter wel verplicht deze fysiek, en met voorschrift, op te halen in onze apotheek in Ledegem.   

product door Vereenooghe

Afhalen buiten openingsuren

Verzorg jezelf met onze effectieve producten

Maak gebruik van de service van onze apotheek uit Ledegem als je op eenvoudige wijze online medicatie zonder voorschrift wilt kopen. Bestel jouw geneesmiddelen vandaag nog. Plaats een reservering voor een ophaalmoment. Wij zorgen dat jouw order op het juiste tijdstip volledig klaarstaat. Neem contact met ons op voor meer informatie.  

product door Vereenooghe